Het Atelier

Bizon Collection

Vindt u het ook zo zonde dat er zoveel wordt weggegooid? Wij wel. Ons team is dagelijks bezig om van oude afgedankte spullen mooie leuke, nieuwe producten te ontwerpen en maken. Dit noemen wij de Bizon Collection. Ook zo'n uniek object met maak paspoort kopen? Kom eens kijken in onze buurtwinkel of koop een leuk product van ons op deze pagina. 


Wooden Chop Chop

In het Bizon Atelier is de Wooden Chop Chop gevestigd.  Bij de Wooden Chop Chop houden wij van het ambacht. De geur van hout dat voel en ruik je als je hier binnenloopt. We verstaan de kunst om een idee tot leven te laten komen. Zo worden hier prachtige werken gemaakt speciaal voor ons label Bizon Collection. Zelf een idee tot leven laten komen? Of een speciaal meubel laten opknappen behoort hier tot de mogelijkheden. Graag gaan wij hier met u over in gesprek. Voor het maken van een afspraak met onze Wooden Chop Chop kunt u contact opnemen met Femke. 


Workshops

Bij ons is het ook mogelijk om een leuke duurzame workshop te volgen. 


Ben je op zoek naar een creatieve bezigheid in Gouda? Wil je dit combineren met gezellig kletsen en iets lekkers eten en drinken in een sfeervolle locatie?


Diverse mogelijkheden en prijzen om er samen een leuke tijd van te maken. Interesse: Neem contact op met Femke om samen met haar een creatief plan te bedenken. Klein Budget? Geen Problemen!  Bij het Bizon Atelier kun je al terecht met een budget.

Wat bieden wij: Altijd een leuke workshop, Koffie Thee en iets lekkers. 


Creatief Atelier Woensdag

Iedere woensdagochtend een creatief inloopuurtje bij Bizon Atelier. Iedereen is welkom. Zo kan je elke week een andere creatie maken. 

Doe je mee? Meld je even aan bij Femke: 06 510 96 445 of mail naar Bizonfemke@gmail.com